Мъж решил да пие по 4 литра вода всеки ден: Промените го шокирали!

Мъж решил да пие по 4 литра вода всеки ден: Промените го шокирали!

Advertisement:
Advertisement:

Репортер решил за един месец да изпива по 4 литра вода всеки ден. Въпреки че очаквал някои промени, за много неща не е бил готов. Ето какво записал той:
 
Ден 1: Партито започва!
 
Реших да купя бутилка с вода от 4 литра и да я нося навсякъде със себе си. В началото мислех, че ще бъде по-трудно, отколкото си представях.
 
Ден 5: Пикая на всеки 20 минути
 
Наистина искам да пия вода. Пия и когато не съм жаден. Единствената промяна е чувството, че съм по-малко гладен. Ходя до тоалетната на всеки 20 минути.
 
Ден 10: Станах … хубав?
 
Събудих се напълно свеж и с много енергия. Това е добра промяна. Косата ми се сдоби с нов блясък. Започнах да се чувствам по-добре.
 
Ден 15: Пълен съм с енергия
 
Определено имам повече енергия. Кафе вече не ми е необходимо. Когато ходя вечер да тичам, се чувствам много добре. Спя по-добре. Много положителни промени.
 
Ден 20: Хората ми казват, че изглеждам щастлив
 
Не знам защо. Може би съм!
 
Ден 25: Ставам по-добра личност
 
Често ходя до тоалетната, а урината ми е кристално чиста. Приятелката ми забеляза, че и кожата ми е чиста и имам излишък на енергия.
 
Ден 30: Свободен и чист
 
Последният ден от моето предизвикателство. Продължавам да тичам до тоалетната. Чувствам се много добре. Препоръчвам ви да пиете много вода. може би не толкова, колкото мен, но все пак, водата ни помага да се чувстваме добре!

Източник: mall359.com

Advertisement:
Advertisement:
Advertisement:
Tags: