МЛЪКНАХМЕ: ПРОРОЧЕСТВОТО СЕ СБЪДНА, ОТКЪСНА СЕ НОВ КОНТИНЕНТ! ТОВА Е КРАЯТ!

МЛЪКНАХМЕ: ПРОРОЧЕСТВОТО СЕ СБЪДНА, ОТКЪСНА СЕ НОВ КОНТИНЕНТ! ТОВА Е КРАЯТ!

Advertisement:

В момента на планетата ни се случва колосално събитие, за което световните медии буквално мълчат!

BRADVA.BG първа разкрива на своите читатели смразяващата кръвта истина: Всеки момент от Антарктида ще се откъсне цял гигантски остров, а всичко това е описано в зловещото пророчество на „американския Нострадамус“

Учени от мисията на НАСА „Леден мост“ /IceBridge/ направиха снимки на антарктическия шелфов ледник с пукнатина с ширина на футболно игрище.

Advertisement:

Гигантският разлом се намира на ледника Ларсен С – шелфов ледник на Антарктическия полуостров.

Учените са измерили, че дължината й е 113 км, ширината – 482 км, а дълбочина е 1.6 км. Това е изключително нетипично и има сериозна вероятност гигантски ледник с размер на цял остров да се отдели от континента! Подобно нещо е безпрецедентно в записаната история на белия континент.

Advertisement:

BRADVA.BG ПРЕДСТАВЯ ПЪРВИ ИЗУМИТЕЛНИ КАДРИ ОТ КОЛОСАЛНОТО ЯВЛЕНИЕ:

Мнозина твърдят, че това е директен резултат от глобалното затопляне, но през последните часове алтернативните медии разпространиха зловещо пророчество, което съвпада плашещо точно с невиждания феномен.

Както може би добре знаете, Едгар Кейси се смята за един от най-успешните пророци на нашето време. Американецът е виждал безкрайно детайли, точни и конкретни сцени от бъдещето в състояние на сънен транс, и може да се твърди, че е предрекъл почти всяко значимо събитие до днес.

Ето думите от много малко познато негово пророчество:

Земята ще бъде разкъсана на няколко парчета.  Събитие ще преобрази облика и линията на Западното крайбрежие на САЩ /Припомняме, че както BRADVA.BG първа информира, след серията от нетипични земетресения, се очаква мегаземетресение в разлома Сан Андреас, което буквално ще промени, или по точно срине континента!/

В Карибско море ще се появи нова земя. Южна Америка ще бъде разтресена до недрата си! /Възможно е да визира нови земетресения и там/

Тук идва най-зловещата част.

Когато се отчупи леден остров с размера на Шотландия, и моретата около Европа се надигнат, тогава ще знаете, че краят наближава!

Според учените, парчето, което може да се отчупи от Антарктика е почти с точност голямо колкото територията на Шотландия. Ако то се отдели от континента, то нивото на световния океан и на „моретата около Европа“ ще се покачи значително.

Кейси рядко цитира „края на света“, но това е един от много редките случаи, което прави пророчеството му още по-смразяващо. /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: