СПЕШНО ОПЕРИРАХА ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА!

СПЕШНО ОПЕРИРАХА ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА!

Advertisement:

2016 година не завършила никак добре за Гала, тъй като точно в края на декември се наложило да оперират дъщеря й по спешност. Това разкри самата тв водеща в предаването „Комбина“ по Нова телевизия.

Относно ситуацията в Турция, водещата заяви: „Много обичам Истанбул. Миналата година със Зейнеб, с която сме родени на една дата, посрещнахме рождения си ден там. Сега, ако трябва да ида, няма да тръгна за Истанбул. Не съм страхлива, просто е здравословно мислене“.

„Всеки ден има някакъв атентат в Турция. Аз самата лятото бях за седмица в Белек и там се случи малък атентат без дори да разберем. Бяха затворени всички улици и не можехме да стигнем до мястото, където сме тръгнали. Най-накрая разбрахме какво се е случило“, добави тя.

Advertisement:

„В личен план не бе особена година, нито добра, нито лоша. Краят й бе много лош, защото оперираха дъщеря ми от апендицит по спешност. Беше ми много мъчно и трудно. Разбира се, че има много по-сериозни проблеми, с които родителите се борят отколкото един апендицит. Просто беше по спешност и имаше усложнения и като всяка майка бях много притеснена“, призна Гала.

„Голяма част от политиците са готини. Всички ги виждаме по един определен начин. Ние в нашето предаване се опитваме да покажем какви са те в живота“, призна водещата.

Advertisement:

„Сергей Станишев по европейски е правил при нас телешко варено, Даниел Вълчев още по-европейски сътвори ризото с лимон. Маргарита Попова се спря на българско и направи капама, а със Софиянски правихме кисело зеле. С Татяна Дончева сме играли табла, тя е много добра и мисли много напред“, допълни Гала.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: