БАРОВЦИ ИЗРЕВАХА! ЕТО ЗАЩО ГЕПЯТ ФАРОВЕТЕ НА КАЙЕНИТЕ! ЩЕ ПАДНЕТЕ!

БАРОВЦИ ИЗРЕВАХА! ЕТО ЗАЩО ГЕПЯТ ФАРОВЕТЕ НА КАЙЕНИТЕ! ЩЕ ПАДНЕТЕ!

Advertisement:

Случва се в София и в много градове на страната! BRADVA.BG представя на своите читатели ексклузивни разкрития на достоверен източник от ъндърграунда за ширещ се престъпен тренд – масовата кражба на фарове на автомобили от луксозната марка Порше.

През последните месеци, безброй ужасени собственици на джипове Порше Кайен осъмнаха без фарове. Кайенът е любим модел сред по-заможните Българи и в големите градове е същинска манифестация от тях, но епидемията от кражби на фарове е страшен бич за собствениците.  

НО ЗАЩО СЕ КРАДАТ ФАРОВЕТЕ САМО НА ПОРШЕТАТА!? ПРИЧИНАТА ЩЕ ВИ ИЗУМИ!

Advertisement:

Оказва се, че само специфичния фар на Порше Кайен има безпрецедентно ефективни свойства при отглеждането на марихуана! За да поникне по-бързо, стръковете с коноп се поставят под мощните лъчи на фаровете на Поршето и растат буквално като откачени! 

Advertisement:

За отглеждането на канабис е нужна денонощна ярка светлина!

Запознатият информатор на BRADVA.BG твърди, че с облъчване от фар от Порше Кайен, реколтата от марихуана е готова много по-бързо, а крайната продуктивност на растенията е завишена с цели 50%! Повече дрога и по-бързо – мечтата на всеки наркобандит. 

Под радара: Мощен лъч и минимално изразходвано електричество!

Другото огромно преимущество е, че фарът от луксозния джип не харчи почти никакво електричество. Обикновено полицията надушва нарколабораториите, където се отглежда канабис по завишеното потребление на ток, заради мощните лампи, които трябва денонощно да облъчват конопа. При фара на Поршето, електричеството минава през трансформатор, и мощният лъч не изразходва съмнителни нива на ток.

Фаровете на нито един друг автомобил не могат да постигнат дори и близки до тези резултати, и точно за това в ъндърграунда вече има добре развит пазар за тях. В зависимост от модела, вървят между 700 и 3000 лв. Крадат се елементарно, опитен крадец може да откачи фара за 20 секунди с голи ръце, и собствениците да гледат като ударени с мокър парцал на сутринта!

Фарът се откача за секунди с елементарен трик!

Оказва се, че не сме измислили топлата вода.

Това е мода, която е вече широко разпространена в Русия, Украйна, Великобритания и Германия!

Крайно време е от Порше да си затегнат фаровете по-здраво, защото ширещата се ъндърграунд мода вече плаши клиентелата на елитната марка. /BRADVA.BG
 

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: