Години наред Ани Салич упорито ги криеше: Ето как изглеждат днес порасналите деца на тв звездата (Снимка)

Години наред Ани Салич упорито ги криеше: Ето как изглеждат днес порасналите деца на тв звездата (Снимка)

Advertisement:

Покрай безкрайните дежурства в телевизионните нюзруми, напрегнатите емисии и пътувания по репортажи Ани Салич сколаса и с отглеждането на децата си. След като години наред тв звездата упорито ги криеше от публичното внимание и отказваше да покаже как изглеждат, наскоро тя най-после публикува кадър с наследниците си.

На снимката Лазар и Хана позират в компанията на майка си и нейния екранен партньор от Нова Ники Дойнов .

Изглежда, че усилията на Салич са дали резултат и двамата са се превърнали в отговорни подрастващи, далеч от лигавите хлапета, каквито обикновено са звездните наследници.

Advertisement:

Трябва да се признае, че Ани отгледа почти сама децата си. Лазар е на 16, а Хана – на 9 години. Родителите им са във фактически развод от 4 години, но поне от 7 не живеят като истинско семейство.
Хора от близкото обкръжение на новинарката знаят, че появата на щерка й Хана е била последен опит за спасяване на брака със сърбина Бранко – за нещастие, неуспешен. И така, след като двегодишното й майчинство свършва, Ани се връща на работа в телевизията с хлапе в детската ясла, буен третокласник и мъж, който повече не иска да има нищо общо с нея…

Водещата обаче има силен характер и минава като валяк през трудностите. На моменти хич не й е лесно с дечурлигата, особено с по-големия Лазар.

Advertisement:

В началото на пубертета, който съвпада с раздялата на родителите му, юношата не се интересува, че майка му е известна личност и я прави за срам с поведението си в училище. Хлапакът е записан да учи в най-престижното школо у нас – Италианския лицей в Горна баня, а скандалът избухва, когато започва да псува пред свои съученици и преподаватели. Буйният Лазар даже попържва на сръбски, попълвайки речника си с родния език на баща си.

Макар че новината се развява дълго из светските хроники, Ани Салич запазва мълчание, но затяга здраво дисциплината на наследника си.

Сега Лазар и Хана са най-голяма гордост на водещата, която разрешава да я навестяват в нюзрума на Нова. Оттам идва и приятелството на малките с Ники Дойнов и всички репортери в медията.

Самата Салич е твърдо против децата да наследяват професията й, още по-малко да се товарят с нелекия хомот на известните личности. Високата заплата на Ани Салич от телевизията позволява да изпрати и двамата си наследници в чужбина, след като завършат средното си образование тук. Мечтата й е да ги види реализирани в престижни професии, свързани с области като икономика, маркетинг, управление на ресурси.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: