ОНЕМЯХМЕ! ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА ЗАГУБИ НАЙ-БЛИЗЪК. ТОВА, КОЕТО ПОСЛЕДВА Е МЕГАСКАНДАЛ!

ОНЕМЯХМЕ! ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА ЗАГУБИ НАЙ-БЛИЗЪК. ТОВА, КОЕТО ПОСЛЕДВА Е МЕГАСКАНДАЛ!

Advertisement:

Певците дори не изпратили и едно цвете, с което да почетат покойницата

Катя от дует „Ритон” не отиде на погребението на майка си! Естрадната звезда изобщо не се появила да изпрати родителката си в отвъдното през ноември, пише „Уикенд“.

 Наскоро близките напразно я чакали и за помена за 40 дни от смъртта на възрастната жена. Нито Катя, нито Здравко обаче се появили на гробищата в Дупница. Двамата дори не изпратили и едно цвете, с което да почетат покойницата.

Advertisement:

Майката на певицата Лидия прекарва последните години в родната си къща в Дупница. Неотдавна в устната й кухина се появила някаква бучка, която се оказала злокачествена,обясняват нейни близки. Болестта се развила адски бързо, дори не успяла да я тръшне на легло и затова Лидия някак си успявала до последно да се грижи сама за себе си.

Певицата не само не се появила на погребението, но и не дала знак, че страда за кончината на майка си. Вместо това около Коледа тя и съпругът й заливаха медиите с веселяшки купонджийски снимки от най-семейния празник. Певците събраха в луксозния си дом шумна компания, с която се веселили до зори.

Advertisement:

Катя и Лидия не си говорят от години. Никой, дори и най-близките им, не знае причината, заради която двете не се поглеждат. Ясно е само, че разривът е настъпил по време на развода между родителите на ритонката. Тогава Катя избрала да остане при баща си. В свои интервюта певицата отминава деликатно темата с аргумента, че става дума за „семейна история”, която няма отношение с творчеството й.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: