ЗРИТЕЛИТЕ ИЗТРЪПНАХА: ЦВЕТАНКА РИЗОВА В ПАНИКА ЗА ЗДРАВЕТО СИ! ВИЖТЕ ЗАЩО!

ЗРИТЕЛИТЕ ИЗТРЪПНАХА: ЦВЕТАНКА РИЗОВА В ПАНИКА ЗА ЗДРАВЕТО СИ! ВИЖТЕ ЗАЩО!

Advertisement:

Водещата на „Лице в лице” Цветанка Ризова е сериозно притеснена за здравето си.

 Много от приятелите на журналистката са повалени от грипа, който тази година малко ни поизненада и започна да се вихри по-рано от обичайното. За да разбере как да се предпази от коварния вирус, Ризова покани в студиото си специалиста по хомеопатия д-р Атанас Михайлов.

Още в началото на разговора той заяви, че за грипа реално няма противовирусни средства, при него антибиотиците не действат, затова решението тук е в хомеопатичните средства. „Трябва много добре да се помисли, преди да се посяга към антиобиотиците”, предупреди д-р Михайлов, пише Блиц.

Advertisement:

По думите му високата температура била лечебна. „Сауната не бива да се избягва при грип. За понижаване на температурата се използва сминдух: Чаена лъжица се кипва в 200 г. Липовият и бъзовият цвят също помагат. Правят се под формата на запарки“, коментира хомеопатът. 
 
„Английска сол се взема сутрин на гладно, разтворена в малко вода, това помага при интоксикация на организма. След това се взема билков чай, за да се изчисти тялото от токсините на вирусите“, обясни още д-р Михайлов.  

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: