ИЗРИГВА НОВА ВОЙНА В БЪЛГАРСКИЯ ЪНДЪРГРАУНД! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОСОВЕ СЕ ХВАЩАТ ЗА ГУШИТЕ, ЗА МИЛИОНИ Е!

ИЗРИГВА НОВА ВОЙНА В БЪЛГАРСКИЯ ЪНДЪРГРАУНД! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОСОВЕ СЕ ХВАЩАТ ЗА ГУШИТЕ, ЗА МИЛИОНИ Е!

Advertisement:

Таки и Маргините са във война за 10 милиона евро

Таки и Маргините са на път да разпалят нова война

Таки и Маргините делят 10 милиона евро. Оцелелите босове от ъндърграун средите са на път да разпалят нова война, след като от два месеца се опитват да преразпределят средствата и властта си. Причината са политическите промени и фактът, че в страната има хаос в управлението. Мафиотските босове веднага се възползвали от несигурната ситуация и започнало ново преразпределение на пазарите, сочат анализи на агентите.

Advertisement:

Таки и Маргините разпалиха нова война

Най-силните в момента босове – Христофорос Аманатидис-Таки, Евелин Банев-Брендо, братя Галеви, братя Маргини, Златомир Иванов-Баретата и Кирил Киров-Японеца, развалили близо двегодишното привидно примирие и се опитвали да завземат нови територии.

Advertisement:

Само тези 9-има топбосове от ъндърграунда успяха да оцелеят от създаването на мутренските групировки в България до днес. Стотици техни „колеги” нямаха този късмет. Хората, от които цяла България трепереше и бяха недосегаеми за МВР, съд и прокуратура, не са скъсали с престъпното си минало, но вече не са и буйните момчета от 90-те години на миналия век. Те притежават милиони, живеят в палати, карат лъскави коли, спят със скъпи жени и пият питиета на възрастта на любовниците им. Но и живеят в страх дали ще се събудят през утрешния ден, или пък няма да се озоват в затвора.

Затова повечето от тях избягаха от България и живеят като царе в клетки в екзотични държави, но това съвсем не означава, че са зарязали бизнесите си у нас, предават от retro.bg.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: