Инж. Митко Димитров изригна: Преслава напуска Пайнер! (гръмна скандалът на годината)

Инж. Митко Димитров изригна: Преслава напуска Пайнер! (гръмна скандалът на годината) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Преслава напуска Пайнер, а Митко Димитров не е на себе си!

Топ звездата, дори кралицата на музикална компания Пайнер се кани да напусне фирмата. Да, правилно се сетихте, че става дума за Преслава. Инж. Митко Димитров не е на себе си от гняв и страх. Страх, защото евентуална липса на Преслава би сринала напълно имиджа на Пайнер.

Очертава се скандалът на годината, причината за който е повече от прозаична. Петя от Добрич не е взела решението сама, подобно на Камелия и Андреа, които си въобразиха, че и сами могат да блестят на сцената.

Advertisement:
Advertisement:

Преслава

Преслава и Митко Пайнера в луд скандал, певицата заплаши да напусне фирмата

Не, поводът за заплахата й е драстичното наказание на Митко Пайнера след концерта в Арена Армеец. Именно тогава инж. Димитров решил и категорично забранил на изпълнителите си да пият алкохол преди или по време на свое участие.

„Стигна се дотам, след като Митко от доста време насам чуваше как певците му се качват подпийнали на сцената на нощните клубове. Някои от тях дори видимо пияни. А после следват резили, простотии и скандални статии в пресата, които вредят на имиджа му. Затова и разпореди – никакво пиене по време на работа“, разказват източници от кухнята на компанията.

Тези, на които Пайнера най-често четял конско заради пиянски изцепки, били Коцето и Преслава. Ако на Константин обаче хич не му дреме, то Преси се вбесила тотално. Забраната я накарала да скочи срещу шефа си и да му заяви, че професията им е творческа. И няма да търпи порядки като в концлагер.

Преди дни Преслава публично заплашила с напускането си. Вместо да размисли и да й позволи да посръбва обаче, Митко Пайнера се вбесил и двамата изригнали в див скандал.

Какво ще последва оттук нататък, не е ясно. Знаем само, че шефът си е шеф, но и Преслава е характер, който не търпи подчинение и безропотно приемане на чужда воля.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
Tags: