Изглежда като мечка. Но когато се загледате? Няма да повярвате на очите си!

Изглежда като мечка. Но когато се загледате? Няма да повярвате на очите си!

Advertisement:

Калвин Николс не е обикновен художник. Вместо да използва хартията като платно, Николс използва хартия, за да създава спиращи дъха 3-измерни скулптури, които са невероятно реалистични.

artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_1
Този канадски художник прекарва месеци в предварително планиране на дизайна за творбите си. Той очертава, проследява, и прилага правилните слоеве, за да е напълно сигурен, че няма да направи грешка.
Веднъж завършени, творбите на Калвин поразяват със своята реалистичност. Вижте ги:artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_0 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_2 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_3 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_4 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_5 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_6 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_7 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_8 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_9 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_10 artist_creates_3d_paper_sculptures_that_look_real_11

Източник: lifebg.net

Advertisement:
Advertisement:

Tags: