Помните ли хищната хиена Петра!? Ето с какво се занимава днес, вижте как изглежда! /Снимки/

Помните ли хищната хиена Петра!? Ето с какво се занимава днес, вижте как изглежда! /Снимки/

Advertisement:

Някогашната фолк дива готви биографична книга, която засега няма да издава на български

След като участва като злодейка в най-новия филм на Николай Волев и записа песента „Обичай ме” на руския композитор и продуцент Владимир Густав за руския пазар, Петя, някогашната Хищна хиена, непретенциозно го е ударила на живот. Пред репортера на rojbiana.info тя се похвали, че не е спряла с купоните, тъй като в Агия-Напа – Кипър, където живее със съпруга си кипърец, непрестанно посреща гости, правят се огромни трапези, пеят се песни, играят се хора.

Advertisement:

Гостите ми не са единствено от България, разказа още Петя, пристигат мои приятели от Америка, Италия, Русия и т.н. С една дума, у дома, откакто спрях да се занимавам с бизнес, е безкраен купон. Със съпруга ми решихме, че трябва да си поживеем бохемски и го правим много добре…Пътуваме много често и по различни дестинации.

Advertisement:

Както открай време е известна като изключително гостоприемна стопанка, Петя беше отворила дома и ресторанта си в Агия Напа, за почти всички родни фолк певци и певици. През годините е посрещала и знаменитости като Том Джоунс, Алла Пугачова и Бони Телър. През цялото това време не престана да работи върху автобиографичната си книга „Вкусът на живота”, която засега няма намерение да издава на български. Ще чака най-подходящия момент.

За огорчение на феновете й от златния период на Хищната Хиена, Петя няма намерение да се връща към
шоу бизнеса. И ако пее, то ще е за удоволствие, което между впрочем прави и сега. Отзовава се на някои покани на частни партита или на други мероприятия, само ако има нужда не от пари, а от интересни преживявания. Иначе просто си живея живота, такъв, какъвто ми харесва, защото имам финансовата възможност да го правя, заключи Петя./rojbiana.info/

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: