Джордж Майкъл е убит? (Нови, стряскащи разкрития за смъртта му)

Джордж Майкъл е убит? (Нови, стряскащи разкрития за смъртта му) 4 (80%) 3 votes

Advertisement:
Advertisement:

Джордж Майкъл може и да е убит

Джордж Майкъл си отиде навръх Коледа. Но неизвестните около неговата смърт продължават да витаят. Около гениалният музикант има много питанки за кончината му. Защото 53-годишният изпълнител си отиде изненадващо, без да боледува.

Неговият интимен партньор Фади Фаяз го открил мъртъв в леглото му. Той казал пред полицаите, че отишъл в дома му, за да го вземе за празничния коледен обяд. Но го открил бездиханен. Въпреки това се надявал скоро да отвори очи.

Advertisement:
Advertisement:

Откровенията на гаджето на топ певеца изправиха на нокти социалните мрежи. Защото приятелят му направи нови, стряскащи разкрития за смъртта му. Според него Джордж Майкъл искал на няколко пъти да сложи край на живота си. Но той многократно го спасявал от тази негова крайна постъпка.

„Аз открих Джордж мъртъв. Единственото, което искаше, бе да умре. Много пъти съм го спасявал от смъртта. Ние бяхме непрекъснато заедно. По 24 часа на ден”, не спира да повтаря гаджето на певеца. Това той написа и в Туитър. Последната снимка, която сподели в мрежата бе негова, със среден пръст. Под нея Фади написа: „Мразя 2016 година!”.

Няколко дни преди това в „Дейли стар” е публикувана история от анонимен бивш приятел на Джордж Майкъл. Според него певеца бил изключително щастлив и изобщо не мислил да си слага край на живота. Анонимният източник в прав текст споменал, че Фаяз го е убил. Той се занимавал с наркотици и вероятно му е дал доза, която го е довършила, предполага източника.

Гаджето на музикалната легенда е обиден от тези нападки. Той е огорчен и от факта, че полицията възнамерява надълго и нашироко да го разпита за смъртта на музикалния идол. Но му оставили малко време, за да се прости с певеца.

Джордж Майкъл може и да е убит?

Ченгетата имат намерение да го направят тези дни, когато нещата още са пресни. Припомняме, че срещу Фади Фаяз има повдигнати обвинения за продажба на наркотици. Все още се изяснява дали интимния партньор на Джордж Майкъл не му е дал дрога. И така да е предизвикал смъртта му. Каквито са и съмненията на полицаите от Острова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
Tags: