Защо Митко Пайнера и Нико Тупарев крият жените си! Но за нас тайни няма. Ето ги и тях (Снимки)

Защо Митко Пайнера и Нико Тупарев крият жените си! Но за нас тайни няма. Ето ги и тях (Снимки)

Advertisement:

Топ продуцентите са като политиците – крият жените си далеч от всички клюки и прожектори, видя HotArena.

Едни от най-влиятелните и успешни мъже в родния шоубизнес почти в никакъв случай не показват своите половинки пред света.

Запознайте се с дамите на светския елит, които обаче в никакъв случай няма да видите на първите страници на родните издания.

Advertisement:

Митко Пайнера и Мария

Advertisement:

Съпругата на продуцента на „Пайнер” при всеки случай е част от благодарствените слова до него, но никога не е в светлините на прожекторите. Тя не дава интервюта, не допуска скандали да цапат името й, а малцина са наясно, че тя е и финансовия мозък на империята „Пайнер”, пише в.

„Телеграф“.

Още с откриването на фирмата, двамата си разпределят ролите – Митко работи с певците, Мария се занимава с приходите и разходите. Женени са от 1974 година, а през 2014 година празнуват рубинената си сватба.

На въпроса какво ги свързва толкоз дълго, отговорът е прост: „Тайната на успешния брак е да приемеш другия такъв – какъвто е и да запазим себе си непроменени”.

Признават, че въпреки голямата любов непрекъснато се карат – най-често тъй като Митко ходи бос по плочките и как с тези крака ще влезе в хола. „Голяма свада”, смее се Пайнера.

 

Виктор Касъмов и Диана

Брак в живота и в работата свързва и Виктор Касъмов. Съпругата му Диана би могла да е математик по професия, но се занимава със стайлинга на звездите от „Ара”. Той е управител на компанията, а жена му отговаря за визията на артистите. Двамата са израснали заедно в Кюстендил и ходили почти цяла петилетка, преди да се оженят, щом разбрали, че се обичат.

Наскоро двойката отпразнува сребърната си сватба, както и факта, че имат първо внуче от сина си Денис Касъмов и приятелката му Ива. Наследникът на бизнесмена също е в музикалния бизнес-управлява собствена телевизия-BG Music Channel.

Братът на Виктор – Ненчо Касъмов, по същия начин управлява своя музикална компания „Диапазон рекърдс”, но не е женен. Дълго време имаше връзка с певицата Теодора, но двамата се разделиха, а тя замина за Америка, където създаде семейство с друг.

 

Шефът на „Съни Мюзик” Крум Крумов пък е категоричен, че жена му не е нужно да има общо с бизнеса. Двамата са женени от 2003 година, макар да са заедно от 1992. И докато той се грижи за музикалната компания, тя гледа детето им у дома.

 

Магърдич Халваджиян и Кремена

Маги Халваджиян е навярно единственият, чиято съпруга е известна почти колкото него. Успешният продуцент и стилистката са заедно от 30 години, но са женени от близо 25, като преди година им се роди и внуче – Еди. Съпрузите обаче са си разпределили ролите и в бизнеса, и в живота – Кремена се занимава с гардероба на звездите като стилист на Гала в „На кафе”, както и в редица холивудски продукции снимани у нас, а Маги с тв проектите.

Двамата понякога си и сътрудничат още повече, че преди години точно фирмата на Кремена за недвижими имоти, финансира работата му като режисьор и продуцент.

Малцина знаят, че тя е и стилист на „Сладко отмъщение”, както и че свири на виола.

Джуди Халваджиян по същия начин има успешен дългогодишен брак със съпругата си Елена, но малцина са я виждали под светлините на прожекторите. Двамата имат дъщеричка – Беатрис, а Елена работи в областта на рекламата.

 

Нико Тупарев и Катерина

Нико Тупарев и половинката му Екатерина са заедно вече близо 10 години, но нарядко се появяват под прожекторите. Двамата имат син – Тома на 8 години, а дъщерята на Катя от първия й брак – Нора, също живее с тях.

И докато Тупарев се занимава с телевизионните си предавания, половинката му управлява рекламна агенция и арт магазин. За двамата обаче важи правилото – през почивните дни задължително са заедно и зарязват всякаква работа.

 

Любо Нейков и Евтим Милошев

Далеч от прожекторите са и съпругите на Любо Нейков и Евтим Милошев. Двамата продуценти станаха родители приблизително едновременно, но държат далеч от прожекторите половинките си. Жената на Милошев – актрисата и сценарист Христина Апостолова има горчив опит с популярността, предвид факта, че бе омъжена за водещия Димитър Рачков, а съпругата на Любо Нейков – Гинка, работи като проектант в частна фирма.

 

Иван и Андрей

Най-злополучните продуцентски бракове у нас без съмнение са тези на Иван и Андрей. Двамата успяха да се оженят и разведат по веднъж преди няколко години Андрей изкара едва две години със сръбската тв водеща Даниела Янков, преди да осъзнае, че семейния живот не е за него, а Иван и Вихра живяха заедно осем години, преди да се оженят и им бе нужна единствено една, за да разберат, че не могат да бъдат семейство.

 

В момента Христов е женен за дългогодишната си приятелка Ирина Тенчева, от която има син, а Вихра е щастлива с нов мъж, за чиято самоличност мълчи.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: