МАГИЧЕСКАТА ОТВАРА: Ето как проф. Мермерски може да вдигне Стоянка Мутафова на крака само за месец!

МАГИЧЕСКАТА ОТВАРА: Ето как проф. Мермерски може да вдигне Стоянка Мутафова на крака само за месец!

Advertisement:

Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации. Той е бивш зам.-министър на земеделието. Работил е 10 години във Вашингтон, специализирал е в Англия и Германия. Преподавал е в 200 университета в 63 държави, автор е на 24 книги за здравословното хранене.

 Интервю на Мира Радева

– Проф. Мермерски, говори се, че Стоянка Мутафова, която не беше добре със сърцето, вече ще се доверява на вашите методи на лечение? За да се върне по-бързо на сцената.

Advertisement:

– Да, и аз го чух, макар през последните дни да не съм контактувал лично с нея. Но имам нещо, което ще й предложа и което ще я вдигне на крака и напълно ще я излекува само за 1 месец. То се отнася не само за великата актриса, но и за всички хора с проблеми със сърцето. Поради напреднала възраст или друго заболяване. Примерно аритмия, от която страда и Мутафова. И ако тя ми се довери, само след месец ще е напълно здрава и пак ще е на сцената.

– Ново лекарство ли сте измислили, г-н професоре?

Advertisement:

– Става дума за един истински еликсир, който има 10 съставки. Всичките те са свързани със сърдечносъдовата и имунната система на човека.

– Къде можем да намерим този еликсир или ще го предложите само на Стоянка Мутафова?

– Не само на нея. Аз вече съм го направил и с удоволствие веднага ще й го дам. Не се съмнявам, че скоро ще признае, че нищо по-хубаво на този свят не е консумирала! Рецептата му е проста и ще я съобщя за първи път пред читателите на вестник „Ретро”.

– Добре, как да го приготвим и да спасим сърцето си от проблеми?

– Става дума за 1 литър домашно червено вино. В него се нарязват 12 стръка магданоз (листата и стъблата му), плюс две лъжици бабини зъби – евтин бодил, струва 5-10 ст. и го има в билковите магазини. Може да прибавите 1 лъжица ябълков оцет, но не е задължително.

– И пием тази нелицеприятна смес?

– Чакайте! Тази смес се вари на слаб огън 40 минути, за да поеме всички съставки на магданоза. След това я охлаждаме до температура 40 градуса. Прибавят се 350 г полифонен (майски) мед, съставен от много билки и цветя. Както и 100 г алое вера, което е с уникални качества. Още: 5 г прополисова тинктура и канела, която понижава кръвната захар. След като сместа поизстине, се прецежда, разбърква се и се получава нещо уникално, което само боговете пият.

– Каква е дневната доза на еликсира?

– Сутрин, на обяд и вечер се изпива по една лъжица. Сърцето при възрастните хора най-много се износва и затова еликсирът се пие цял месец. Направи ли това Стоянка Мутафова, ще се сбогува завинаги с аритмията. Освен това ще се прочистят и кръвоносните й съдове. Това е една уникална рецепта.

– Но нищо не споменахте за препоръката си актрисата да се лекува с коластра – първото мляко на току-що родила крава?

– Това също е една много хубава рецепта. Коластрата е млякото, което кравата дава 7 дни след раждането на теленцето. По състав тази коластра е суперуникална, защото е много близка до състава на кръвта. Осигурява жизнени сили и предпазва от различни заболявания.

– Само че не съм чувала някой магазин да предлага такава коластра, проф. Мермерски? Както и хора да я пият!

– Коластра може да се намери във всяка по-голяма ферма, в която седмично се ражда поне по едно теленце. Вярно е, тя не се пие от хората, но в по-малки количества това може да се прави. И е страшно полезно!

– Казват обаче, че задължително трябва да се взима в комбинация с пробиотични капсули?

– Пак ще се върна към киселото мляко, което създадох. То няма аналог нито в България, нито в чужбина. Вместо да се гълтат пробиотични капсули, просто се хапва от това мляко, което съдържа 8 вида бактерии в себе си. Характерното за тях е, че те се хранят с отровата, натрупана в нашия организъм благодарение на лошата храна и лошия въздух. Специално за Кака Стоянка е добро и това, че премахва лошия холестерол. На мен ми е много мъчно, че радиата и телевизиите не проявяват особено голям интерес към това уникално мляко.

– Но вие споделихте, че хората много го купуват?

– Така е, но трябваше да дойде един немец, учен, който направо изхвърли в пространството една смайваща информационна бомба. Той каза, че е открил някаква частица в моето кисело мляко, която лекувала паркинсон.

– Това е повече от новина! Е, никой ли не му обърна внимание?

– Ами водих го като маймуна по всички телевизии, радиа и вестници и когато трябваше да каже точно коя е тази частица, той не го направи. Очевидно я пазеше в тайна. Истината е, че на Запад уважават това, което ние създаваме, а самите ние не го правим в родината си.

– Но по селата не може да се намери вашето кисело мляко?

– За жителите им сме създали специални капсули, благодарение на които хората сами могат да си заквасят това мляко. Единствената най-пълноценна храна на тази земя обаче си остава медът. Има описан случай на един човек, който цял живот е ял само мед, хляб и вода и е оцелял цели 147 години. Тъкмо на тази база сме създали напитката „Про-Про-Мермерски”. В нея освен споменатите 8 бактерии има и най-лесно усвоимият протеин от суроватката. Защото в такива „момчета” като мене след време започва да намалява мускулната маса и започва да куца костната система. Особено при жените. Ето това се избягва с напитката.

– Чудодейната напитка какво точно прави?

– Тя осигурява най-различни витамини, микро- и макроелементи, киселини. Препоръчвам я и на Стоянка Мутафова. Защото няма орган и система, на която тя да не действа. Сега се готвят няколко варианта – с канела, със сок от бъз и с натурален боровинков сок. Сутрин си пийваш една глътка и така си поддържаш организма в отлично състояние. От Нова година вече ще се продава в магазините, ще открием и специален магазин. Но има още нещо: тази напитка качва мъжествеността при силния пол, а при жените – прави ги по-страстни.

– Какво да хапнем на коледната и новогодишната трапеза, че да не ни стане тежко на стомаха?

– Най-страшното е, че на празничните трапези се обединяват висококалорийни храни. И се получава пресищане на организма от холестерол и триглицериди. Защото българинът яде като за последно и след това се получават дисбактериоза на стомаха, колити и ентероколити. Апелирам – всеки интелигентен човек трябва да си наложи някаква мярка на лакомията. Сега например много се говори, че навсякъде трябвало да се вписват калориите. Да сте чули някой от „корифеите” по готварство по телевизиите, дето ни занимават с най-различни вкусни рецепти, да е споменал нещо за калоричност, мазнини, протеини, въглехидрати? Никога! Да вземем Ути Бъчваров, който 4 пъти на ден ни представя какви ли не рецепти. В какво се е превърнал, виждате ли? Ще се въздържа да го кажа.

– То си е и до вроден ген, проф. Мермерски!

– Оставете тази работа! Всяка неделя сутрин по БНР слушам някаква си Стефани. Тая същата Стефани ни казва рецептата: разбъркват се 700 г брашно, 300 г захар, 150 г мед и 2 лъжици масло… Това нещо, като го хапне едно дете, какво става? Наскоро съобщиха за дете на 9 г., което тежи 91 кг… Та страшно важно е с какво се храним, с какво храним децата си и добитъка във фермите. Поканиха ме в Америка. 9000 л е средният млеконадой на една тамошна крава. Само че й се осигуряват, освен прясната паша, и достатъчно фосфор, магнезий, витамини. Иначе тя буквално ще загине. И ние имахме навремето същите крави, но те не даваха повече от 4000 л мляко. Да коментирам ли защо?/Пик

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: