Алена излезе с ТОП хороскоп за 2017-та! Страхотна кариера за Лъвовете, а най-много пари ще изкарат зодиите…

Алена излезе с ТОП хороскоп за 2017-та! Страхотна кариера за Лъвовете, а най-много пари ще изкарат зодиите...

Advertisement:

„На предсрочните избори ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила, но е по-скоро химера да се надява на мнозинство”, казва за ПИК топастроложката Алена и добавя: „Ако партията не успее да състави устойчиво коалиционно правителство, ни очаква продължителна политическа несигурност”.

Дали Борисов ще управлява отново? „Да, може да управлява пак, но не съм убедена, че това ще се случи на изборите догодина – не съм правила крайни изчисления, още е много рано. Има шанс, но не голям”.

Спрягат се две дати за предсрочни избори – 26 март и 2 април. „При избори на 26 март 2017 г. хората ще са изнервени, защото връщаме часовника един час назад заради лятното часово време. От друга страна, денят е носител на кармична разплата, какъвто беше 13.11.2016-а. С една дума – хаос”, предупреждава Алена. Според нея денят носи успех на партиите с фанатизирани и депресирани поддръжници. При изборен ден 2 април 2017 г. вибрацията на деня е на колебливост и неувереност, предимно в избирателите, а общата вибрация е носител на изискване за анализ и самоанализ, на осъзнаване реалностите в живота ни. Тази е по-добрата дата, защото подтиква към мислене и поне малко потиска емоцията, твърди астроложката.

Advertisement:

„Ген. Радев вече е мразен, но не защото e заслужил с действията си омразата към себе си, а заради осъзнаването на мнозинството, гласували за него, че са го сторили напук на Борисов. Победата е за Радев, но е пределно ясно, че не е заслужена. В астрологичен план тя не беше отредена за кандидата на БСП или друга формация, различна от ГЕРБ, които направиха и невъзможното, особено премиерът, за да загубят изборите. ГЕРБ едва ли не насила натресоха победата връз главата на Радев.

Композитната карта на ген. Радев и деня на балотажа ни казва, че той ще е склонен да се поддава на ласкателства, целящи да го убедят да предприема действия в нечия полза, но в негова и на държавата вреда”, провижда Алена.

Advertisement:

Във финансов план годината ще е по-добра, смята тя. Според нея следващото правителство има шанса да задържи в сегашното русло финансите на държавата, но и заради двете дати на изборния ден по-вероятен е шансът да ги влоши.

Що се отнася до зодиакалните знаци върхът във финансово отношение е отреден за родените в Телец, Близнаци, Рак, но и останалите представители на зодиака също имат шанс за добри приходи. Хората, родени в посочените три знака, да не се главозамайват от постиженията и приходите си, особено с рисковани инвестиции в неподходящо време, за да не се окажат губещи и с дългове, алармира Алена и продължава:

„Увеличените приходи ще изненадат дори мързеливите и инертни хора. Устремна кариера имат шанс да градят огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, а също и земните – Козирог, Телец и Дева.
Родените в Стрелец и Водолей ще срещат повече препятствия, но за тях ще е предизвикателство да ги преодоляват, защото така доказват своята уникалност. Ще работят с по-голямо натоварване, но с двойно по-голямо удовлетворение ще жънат резултатите от труда си.

Всички можем да започваме нови проекти през цялата година, но само ако не сме в наша лична трудна или емоционална година и с изключение на периодите на ретроградност на Меркурий”.
  
Ретроградност на Меркурий
 
Меркурий е ретрограден в Козирог
в периода 01.01. – 08.01.2017 г.
Меркурий е ретрограден в Телец
в периода 10.04. – 04.05.2017 г.
Меркурий е ретрограден в Дева
в периода 13.08. – 05.09.2017 г.
Меркурий е ретрограден в Стрелец
в периода 03.12. – 23.12.2017 г.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: