Защо един бандит се оказа по-силен от Плевнелиев и Маджо?

Защо един бандит се оказа по-силен от Плевнелиев и Маджо?

Advertisement:

 

Един уличен бандит Иван Янински по прякор Шумахера се оказа с по-голямо влияние от отиващия си президент Росен Плевниелив и всеизвестния бос Младен Михалев-Маджо.

Айдукът, който има на сметката си повече висящи дела (41) от годините си успя за по-малко от година да свие аудитата на първата дама Юлиана, Маджо и двайсетина столичани. Но броди из мола, вместо да е в затвора.

Advertisement:

И как си мислите, че е възможно да му се размине подобна смъртоносна гяволия? С любезното съдействие на съдиите от Софийския районен съд, които с волска упоритост отказват да го настанят в ледения хотел на „Майор Векилски”.

Това е същият този съд, чийто председател Методи Лалов театрално си подаде оставката, въпреки че мандатът му свършва след по-малко от година. И който се е залятал към политиката със скоростта, с която Шумахера плячкосва аудита и мерцедеси от софийските улици.

Advertisement:

Крайно време е да се замислим дали искаме подредена, чиста и свята Република с бърз съд и ефективни присъди или ще продължим да търпим някои клоуни в тоги да ни баламосват с моноспектаклите си!

А докато си мислим, че мислим, влиянието на Шумахера може да го изстреля в парламента…
 

източник: Блиц

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: