БЪЛГАРИЯ ИЗРИГНА! "Фейсбук" разби Жени Марчева, а Къци Вапцаров направо я закла! Нарече я

БЪЛГАРИЯ ИЗРИГНА! "Фейсбук" разби Жени Марчева, а Къци Вапцаров направо я закла! Нарече я

Advertisement:

Журналистката Жени Марчева се опита да унижи евродепутата Николай Бареков в ефир тази сутрин. Бареков не й остана длъжен и напусна предаването, поставяйки я на мястото й. Реакциите във Фейсбук не закъсняха и мрежата прегря от коментари на възмутени от непрофесионалното й поведение зрители:

Ralitsa Kovacheva – програмен директор на BiT

Абе #Кой набеди Жени Марчева за жорнализка?

Advertisement:

Владо Йончев – собственик и главен редактор на Офнюз
Предлагам всяко интервю на Бойко Борисов, Цецка Цачева и Цветан Цветанов да започва с четене на Таймс.

Милка Георгиева

Advertisement:

Браво на Бареков! Не го харесвам много ,но не се остави да му се подиграват в бтв.

Tinka Cherneva
Браво Бареков, не съм ти фен но така трябва да се прави с тая псевдо журналистка. Само с клюки се занимава.

Данчо Симеонов Той се държи като всеки наш евродепутат. Друг е въпроса, че Марчева не можа да се изгаври с него. Остави я да си показва баджаците на публиката.

Tom Boew
Браво на Бареков!Напусна студиото на БНТ и журналистката Жени и ни остави да се наслаждаваме на хубавите и баджаци!!!!Браво!С такива „журналисти „-такова държане!Браво Бареков!!!!

‎Koika Koleva‎ до Тази събота и Тази неделя
така ти се пада Жени Марчева ,Бареков те сложи на място,така неистетически ти се виждаха бълдърите както при Ненчев ,така и при него,предизвикателно.Браво Бареков ,така и се пада на тая кифла ,която мъка

‎George Bebov‎ до Тази събота и Тази неделя
Тая „журналистка“ е мега смешна , Николай Бареков беше прав тук, коя е тя да се държи така?

Кънчо Кънев‎ до Тази събота и Тази неделя
Г-жо Марчева,Николай Бареков постъпи много коректно с Вас,Аз щях да се изразя още по грубо!!! Не може да помолиш уважаващ себе Си Журналист Три пъти да продължите разговора по Темата,а Вие да нахалствате за да създадете Новина по неговия маниер когато беше Водещ в Бтв,грозна,много Грозна Журналистика в Бтв!!! Бива,бива Слугинаш,но Вие,всички в Бтв си потрошихте краката и езиците,да обслужвате ВластИмащите,спомнете си как никой не обръщаше внимание на вече заявилите участие в президентските Избори,но щом обявиха номинацията на Цецка се почупихтеда я лансирате!!!Добре,питам Ви Аз,Вие помните ли,и познавахте ли Петко Мозайкаджията ,Бог да го прости,от същото село ДРАГАНА,Той беше много по-стойностен човек,за разлика от Тази намерена на улицата Супер Ерудитка!!!Помним колко такива се провалиха с гръм и трясък и бяха от всички краища на БългарияПроменете си подхода Г-жи и Г-да Журналисти от Бтв,а Езика и произношението Ви са много по-зле от Английския на БАРЕКОВ!!! Ще се радвам много да Ми ОТГОВОРИТЕ!!!

Oho Boho‎ до bTV
ПО ПОВОД БАРЕКОВ ДНЕС В „ТАЗИ НЕДЕЛЯ“
–––––––––––––––––––––
ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНИ МАРЧЕВА Е КАТО ЕДНА МУХА-ЛАЙНАРКА В бТВ И ОТБЯГВАМ ДА ГЛЕДАМ НЕЙНАТА ЧАСТ ОТ ПРЕДАВАНЕТО, ЗАЩОТО МЕ ДРАЗНИ С БЕЗУМНОТО СИ ПРОВИНЦИАЛНО НАХАЛСТВО.
НЕЙНОТО ИЗОБЩО НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА, А ЧИСТА ПРОСТАЩИНА !
ВСЕ ОЩЕ МИСЛЯ, ЧЕ бТВ Е СЕРИОЗНА ТЕЛЕВИЗИЯ, НО ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СЪМНЯВАМ ЩОМ ТЪРПИ НА ЕКРАН ТАКИВА КАТО ЖЕНИ МАРЧЕБА…
ХАЙДЕ СТИГА, СПРЕТЕ ДА ИЗТЕЗАВАТЕ УВАЖАВАЩИТЕ ВИ ЗРИТЕЛИ !!!!!!!!!

Galina Nakova
Браво на Бареков, как нарита Жени Намкоя си по баджаците и напусна студиото!
А тая, плевньовската „интервюираща“, дори не повярва – ха-ха!
За съжаление, много малко от публичните „личности“ си позволяват да напускат тв бардаците – я има, я няма двама досега. Клиентела.

‎Milka Ivanova‎ до Тази събота и Тази неделя
Изобщо не съм фен на Бареков.Гаф,гаф и пак гаф за водещата и за БТВ.Мисля,че постъпката му беше правилна.На какво основание ще се злепославя само Бареков относно правилното използване на английския език.Ами госпожо водеща, направете този експеримент със вашите хора в политиката,като например Първанов.Другите господин Бареков Ви ги предложи.Мисля,че достатъчно престижно за всеки български гражданин е умението да се ползва от даден език,та дори това да е и с речник.Откога английският език е критерии за един човек да стане политик.Първо в конституцията няма такова изискване,напротив всеки гражданин независимо от образователния си ценз може да избира или да бъде избиран.Второ в ЕС българският език е официален и може спокойно да се ползва и на трибуната и при общуването.И трето време е българският народ да отхвърли политиците,които преимуществено говорят английски и трябва да ги връщаме в първи клас отново да са в час с българския , българското произношение и правилната интонация в езика като Митов,Ненчев и прочие протестъри и соросоиди. 
Но шоуто беше пълно.Особено това с баджаците.Ще се помни и ще влезе в уроците по журналистика как не трябва да се държи ужким независимата журналистика.

Владимир Георгиев валдес
Бареков не го харесвам,но отношението на Жени Марчева към него по НОВА беше обидно и непрофесионално,правилно ,,евродепутата,, напусна студиото(това е първата му достойна постъпка),време е и ,,журналистката,, да го направи…питам се Ж.Марчева и Цв.Ризова да не са сестри,ако съдим по вечно учудените им физиономии в стил ,,ни чул,ни видял,ни разбрал,,

Данчо Симеонов

И правилно направи. Повечето гости не се усещат как ги пързалят за да се подиграват после с тях.

Iren Pandova
Женито обърка „Трайков „с „Трайчов“.
Нищо ,че му говори на „ти“.
А барека й го начука.
И за вчера. 😀

‎Ilko Georgiev‎ до Аз съм от Ямбол!
Бравус на Барека ! Изкефи ме диването ниедно !

Красимир Крумов

Хахаха, скъсали Бареков на практически изпит по превод. Я всяка редакция да си подложи на подобен изпит журналистите. Може и с руски и немски вестници. Ох, ох, ох! Чак сега го изгледах. Ама и тая Жени Марчева е като назначена с връзки даскалица, завършила семестриално:
– Николай, хайде да станем… Не, станете моля ви и прочетете … Добре, Николай седнете. Къде отивате? Николай Бареков? Николай, върнете се за да продължим разговора….

Мая Бабанска
Предлагам другия път Жени Марчева да даде и на Цецка Цачева да преведе нещо от английски. И на Боко, ако е супер куражлийка.

Мая Бабанска  

Бареков не бих го и коментирала. Но нека погледнем фактите. 1. Бареков никога не е твърдял, че знае английски. Логично е да е понаучил нещо, но Марчева можеше да го накара и Шекспир да превежда. 2. Евродепутатите е хубаво да знаят езици, но не е задължително – нито за българите, нито за французите, за никой. 3. Снимката му с вестника беше, за да иронизира, че нищо не пише в световната преса за Бай Х-й. 4. Марчева държеше да го унизи, което не би направила с премиера си, например. И Барекът също я унизи по най-просташкия начин.

Albena Shavel

На челото на Марчева е написано с неонови букви „протестна мрежа – сорос“. Тя се държи като „умна и красива“ и дълбоко вярва в това. 
Нали знаете какво се случва с човек, който се вземе на сериозно?

Атанас М. Чалъков

Напротив, поведението на Марчева беше абсолютно нагло. „На умряло куче нож да вадиш“ – типична българска журналистика. И все още никъде има изискване евродепутатите да знаят английски. И слава богу!

P.S. Какъвто и да е Бареков, той никъде не е заявявал, че знае английски.

Данчо Симеонов

Съгласен съм. И мисля ,че бързо вдяна. Възползва се, че е поканен на разговор , а не на изпит за преводач. Целта е да се вкара лошия Бареков в обръщение в медийното пространсто, но номерът не стана. Останаха само едни „баджаци“.

Veselka Venkova

До гледането на това видео, Жени Марчева беше уважаван от мен журналист… Благодаря Ви. Оказа се, че всеки изпада в безтегловност без „опорни точки“.

Vania Semerdzhieva‎ до Тази събота и Тази неделя
Наистина голям гаф за вашата телевизия! Аз не обичам Бареков, никога не съм го смятала за политик, но да искате да го подлагате на изпит по английски – това е върхът на нахалството, а защо не и на непрофесионализма. Всеки на негово място би си отишъл. Да накажат или уволнят сценариста, който е измислил тази глупост!

Виктор Петров
Водещата не е права. Заяжда се с дудука като цели да го злепостави. Кой наперен журналист ще постави провокативен въпрос към Борисов???

etargetAllowOtherCheck=!0;

Zara Nenkova‎ до Тази събота и Тази неделя
Презряло момиченце Марчева, около 10 часа превключих на БТВ и О! – потресаваща гледка. Разголени почти до края им позастарели бедра. Премятахте отляво надясно и обратно почти непрекъснато /визирам време 5 минути/ разголените до край свои некрасиви бедра. Министър Ненчев отблизо ви се „радваше“. Дойде ред за това и на Бареков. Предлагам в следващото предаване да видим разголеното ви тяло в ефир и да оставите зрителите да го оценят, така както вие искахте да оцените английския на Бареков. Надявам се да сте професионалист в кабарето „Тази неделя“ и да не избягате. Искам по-обстойно да видя бедрата ви, провисналите и треперещи подмишници на ръцете ви – хайде само това, не цялото ви тяло. Все пак имам праг за възприятие за отблъскващото. Бареков беше принуден да ви каже в ефир и в очите /дано и в ушите/ , че показвате БАДЖАЦИ!, ами баджаци са си и още как! Отврат!
След Марчева поредното недоразумение момичешко Любенова. Оставям настрана изморената й визия. Защо лежи на масата, докато разговаря с гостите си? Защо?!?!?!?!!!!!!!! Изправете се и разговаряйте уважително със събеседниците си.Постарайте се да уважавате и…………зрителите, моля!
Накрая /може би и преди това в предаването / задължителното ИЗКУДКУДЯКВАНЕ от трите момиченца. Не може без това – запазена марка.

Ivan Rangelov
Както и да го приемат различни общественни среди той се показа като пич и наказа слугинята кифла!

Valeri Tarandov

Баджаците на тази журналиска не са чак толкова лоши.. 🙂

Kamacho Shekirov

Какво го занимават Баречето, та и нас с глупости. Хубаво й каЗа за баджака 🙂

Къци Вапцаров

Изгледах този писв., тази тъпот….. „смешка“.. не съм фен на Бареков, тв7 още ми дължат пари за излъчени предавания, НО!.. за пореден път се убеждавам, че в българското тв пространство се наложи изключително помиярски тон и вкус, злобен, хаплив и мизерен.. И до голяма степен, за мизерията в която живеем, са виновни така наречените медии:
1. Каниш някого за нещо, за което знаеш че ще клъвне да дойде, а го хапеш за друго. 
2. Каниш някого на гости, да ти пълни тъпата програма, да изкараш някой лев, а го нападаш с цялата си злоба и агресия.
3. Какъвто му е ангийският, такъв, в последното изречение водещата демонстрира далеч по-лош.
4. Като искаш да правиш „смешки“ с лош английски, ми покани бе скъпа Бат Бойк, Как Цец и.. списъкът е дълъг.. ама не ти стиска.. там не дават. Що? Много ще е смешно да прочетете откъси от „Винету“.
5. И най-важното, от много „смешки“, изобщо не се стигна до същината на това, което беше постнал Бареков, че в Лондон се интересуват от съвсем различни неща и изобщо не ги е „кеър“ за българските лилипути. А това за да го разбереш, наистина не ти трябва да знаеш английски, можеш просто да прелистиш заглавията. 🙂

Margarita Krasteva
Още една Шарън, жОрналиЗка тоя път

Borislav Pantaleev
тъкмо си мислиш, че е невъзможно да харесаш Бареков и той вземе, че те опровергае

Miroslav Sevlievski
Бареков беше безсрамен майстор на засадите/капаните в ефир….днес му се случило с неговите камъни да го удрят по главата….но иначе съм съгласен с Бареков, че не качеството на неговия английски е проблема на Републиката….

Ivanov Petko
(y) Браво на Барека!

Vladislav Slavov  се чувства впечатлен.

Браво на Николай Бареков , който тази сутрин доказа , че не може да му се подиграват в ефир . Що за плоска журналистика е това водещата да заповядва като даскалица …Този човек има много интересни неща да разкаже , не се е появявал отдавна в ефир …Ех кога ли ще ни се случи интелигентни журналисти с мярка не търсещи злободневни жълтини да задават въпроси …Ниво , ниво ни липсва…

Boris Vardev

Не съм апологет на Бареков, точно обратното. Но, тук тоалетната журналистика вече е достигнала невероятни висини. Не може да поканиш български евродепутат, пък било то и Бареков, и облечена като магистрална жрица да се подготвиш да си оправиш предаването, подигравайки му се пред милион зрители. Това е недопустимо, просташко, неуважително за самата институция. Да не говорим, че е излагащо ни по света и в Европа. Това ли е България, това ли са и проблемите, това ли са ни медиите? После се чудим защо всички ни се смеят и институциите ни имат рейтинг в цифри, а не в числа. И ще подсетя тези така наречени водещи, думите на един велик българин, да прочетат и да видят кой е: „Господа, в България не бият“. 
Господа и дами, журналисти, не излагайте институциите и политиците ни, излагате България, ако ви пука! SIC!

Georgi Slavkov

Моля някой, който смята, че Бареков е боклук на боклуците, да каже с какво конкретно е заслужил първото място. Макар, че общо взето, е отрицателен герой, кажете какви са му предимствата, пред другите кандидати за такова определение. Да се присмиваш на този, който все пак се стреми да научи чужд език, а да си траеш, като виждаш, че далеч по-важни персони в страната не знаят чужд език, а само уличен български, е простащина в най-чист вид.

Настя Костадинова
Не съм никак фен на Бареков, ама никак, но пък от днес не съм фен и на предаването “ Тази сутрин в събота и неделя“, или както там се нарича.
Пълна деградация на така наречената журналистика. Абе, като правите предаване и то в почивните дни и претендирате за политическо такова, не се превръщайте в жълта повърня.
Знаел ли английски Бареков и можел ли да прочете нещо от „Таймс“? Той пък отговори : „Такъв батак е в държавата, а вие се занимавате с моя английски. Да продължим разговора и да оставим хората да се насладят на вашия баджак“, заяви евродепутатът, а малко по-късно демонстративно напусна студиото.
Не че и той не се издъни с Костинбродската афера навремето в деня на размисъл., 
но пък да не изпитваме останалите евро и наши депутати кой какъв език знае?
И задължително ли е някой да знае чужд език, като сме уж в Европейския съюз, където ако ме питате мен, трябва да си говорим на нашия си българския език. Що те – онези не научат нашия език, а сме длъжни да учим някакъв си английски, хайде моля…..
А колкото до българската журналистика, вместо да се занимават с въпроси от рода, кой аджеба извърши най-голямата кражба от както сме демокрация – КТБ. Кой ограби държавата в последните 27 години? Кой съсипа леката и тежката промишленост? Кой застрои българското крайбрежие? Кой съсипа селското ни стопанство? Кой лишава болните от диабет от жизнено важното им лекарство – инсулин? Кой разпределя „порциите“ в държавата? Кой остави „гнилите“ябълки в съдебната система да си играят с правосъдието? Кой печели обществените поръчки? Кой краде от европрограмите? Кой купува и продава гласове по време на избори? И защо 3 милиона българи напуснаха държавата? И защо няма нито един осъден политик? и т.н………
тогава едва си запълвайте предаванията с простотии……

Теодор Спасов
Честно казано, много повече ме вълнува нивото на английския на премиера и на бъдещата президентка, отколкото това на Николай Бареков.

Недялко Недялков (ПИК)
Кеффф… Барека размаза гъската Жени Марчева, която се изживява и като сексбомба по съвместителство.
Английският на Барека да ни беше проблемът…

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: