СЛАВИ НЯМА ДА ПРОСТИ! Оставиха го инвалид за цял живот, но вижте кой!

СЛАВИ НЯМА ДА ПРОСТИ! Оставиха го инвалид за цял живот, но вижте кой!

Advertisement:

Слави Трифонов сподели какво и на кого никога няма да прости

Слави Трифонов направи разтърсваща изповед. Шоуменът разкри какво и на кого никога няма да прости. Той не скри, че този човек му е много скъп и много го обича. Но въпреки това има нещо, което никога няма да му прости.

Заради случилото се учиндолецът остана инвалид за цял живот. Преди седем години той претърпя кошмарен инцидент. Шоуменът се контузи тежко в банята на хотелска стая. Това се случи по време на лятното му турне. От тогава той е с три пирона в крака. Единият му крак дори е по-къс от другия и това му създава куп неудобства.

Advertisement:

Всеки ден Дългия посещава рехабилитатори в столицата заради ужасните болки в кръста, които се появиха след инцидента в банята. Това е причината той да носи обувките си без чорапи. Както и да монтира ескалатор в студиото си.

В автобиографичната си книга Дългия споделя, че виновен за всичко това е Краси Радков. Дългия не крие, че той му е много скъп и много по обича. Той пише, че за него и за целия екип комикът е едно голямо слънце. Но и до днес учиндолецът не може да му прости, че заради него е останал инвалид за цял живот.

Advertisement:

В книгата си Дългия разказва, че Краси Радков настоявал да му купи марков парфюм. Той отказал под предлог, че има много парфюми. Но комикът настоявал.

Двамата дори заедно избрали парфюма. Към него Радков решил да купи и душ гел.

Прибирайки се в хотела, Слави Трифонов решил да изпробва новата козметика. Той разказва, че душ-гелът направил много пяна. Вероятно част от нея е останала по ходилата му и това е причината да се подхлъзне на излизане от душ кабината, пише Хот арена.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: