След скандала с опасните глупости в "На кафе": Лоши новини за Гала!

След скандала с опасните глупости в "На кафе": Лоши новини за Гала!

Advertisement:

Гала е на ръба да изхвърчи от Нова ТВ заради глупостите, които излъчва в „На кафе“

Гала отнесе сериозна глоба от медията след сигналите на недоволни зрители

Гала отнесе солена глоба от Нова телевизия заради глупостите, които си позволява да излъчва в ефира на „На кафе“. Нещо повече, според хора от телевизията тя е на път да изхвърчи от екрана след десетките жалби на зрители за гадостите, които показва преди обед пред камерите. Които, освен, че са неприятни, могат да са и рискови за здравето на феновете. Като например пиенето на урина и непастьоризирано прясно мляко.

Advertisement:

След като и СЕМ заплаши Нова със санкции, шефовете на телевизията й са побеснели и Гала и редакторите й са отнесли солена глоба, както и последно предупреждение за прекратяване на договора на шоуто й.

Ръководството на Нова тв още преди година недоволствало от рейтингите на водещата и от напълно изчерпаното й от интересни теми и гости шоу. В последните месеци обаче Гала отбелязвала рекордно ниска гледаемост и настоящите проблеми със СЕМ съвсем влошили положението, тъй като медията отнасяла негативите.

Advertisement:

Урина и секс са причината зрителите да подадат сигнал срещу предаването пред СЕМ. Цитирали се няколко издания на предаването през 2016 г. На 11 и 29 януари са излъчени два репортажа, в които се разяснява защо хората трябва да консумират урина.

Издание на шоуто от 11 април пък шашкало с обяснението в ефир как да лекуваме в домашни условия всички заболявания чрез „ток от електропреносната мрежа“. Лектор била жена на име Кармен, която дори на живо в предаването демонстрира как това се осъществява върху момиче, което на външен вид приличаше на дете.

Подобна демонстрация може да вдъхнови част от зрителите да приложат лечение чрез електричество върху себе си, което би завършило с тежки последствия за практикуващите, а дори е възможен и летален изход“, възмущават се зрителите, предават от Retro.bg.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: