Губим ли и Анджелина Джоли? (Близките й плачат непрекъснато)

Губим ли и Анджелина Джоли? (Близките й плачат непрекъснато) 3.5 (70%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Анджелина Джоли е на прага на смъртта

Анджелина Джоли е в тежко състояние. Красивата актриса гасне пред очите на най-близките си. Приятели и фенове са повече от притеснени за състоянието на някогашната хубавица. Бившата съпруга на Брад Пит не веднъж е била на прага на анорексията.

Но сега положението е направо критично. Тя вече е заковала 34 килограма и отдавна е минала пределния минимум. „Краката и ръцете й са като клечки. Но най-лошото е, че сякаш няма никакво желание за живот. Предала се е. Оставила се е някак на течението”, разкриват ужасени близко до обкръжението й.

Advertisement:
Advertisement:

Подобна ситуация актрисата изпадна и при смъртта на майка си. И тогава тя тежеше около 36 килограма. Мъката бе изпитал тялото и лицето на холивудската легенда.

Сега ситуацията около развода с мъжа й непрекъснатите удари ,които са разменяли направо я размазвали. Тя се притеснявала Брад Пит да не й отнеме децата и тя да остане сама.

Много тежко приема развода. В състояние на тревожност е, не спира да се притеснява и баща й, актьора Джон Войт. Запознати отиват даже по-далеч. Те са силно притеснени, че световно известната легенда е на прага на смъртта.

Те се притесняват да не загубят и нея. Освен това Анджелина Джоли не спирала да пуши цигари. По няколко кутии на ден. И то почти без да се храни.

Така поставя здравето си наистина в риск. И е заплашена от онкологично заболяване, което е наследствено в рода й. Близките й са най-стресирани от факта,че теглото й спира да пада. А това изобщо не впечатлявало актрисата.

Припомняме, че тя подаде документи за развод през септември. Като обвини Брад Пит, че злоупотребява с алкохола и не може да контролира агресията си. Според думите й мъжа й вдигнал ръка на най-големия им син Мадокс, при пътуване с частния им самолет.

Анджели Джоли е плашещо слаба

Анджели Джоли е плашещо слаба

ФБР и останалите институции го оправдаха. Той пък й го върна, като я обвини, че е лош родител. Защото си позволява да разгласи деликатни подробности около техните взаимоотношения.

Които разкрития вредят най-вече на децата им. И подчерта, че Анджелина Джоли иска развод, защото стартира политическа кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
Tags: