СКАНДАЛ! ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОПУЛИ БЪЛГАРИЯ СЪС СВОЯТА НАГЛОСТ! ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРА СЛЕД ЗАГУБАТА НА ИЗБОРИТЕ!

СКАНДАЛ! ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОПУЛИ БЪЛГАРИЯ СЪС СВОЯТА НАГЛОСТ! ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРА СЛЕД ЗАГУБАТА НА ИЗБОРИТЕ!

Advertisement:

Цецка Цачева демонстрира нечувана наглост и безочие

Цецка Цачева нахално пререди дълга опашка в супермаркет, за да не й се налага да чака

Цецка Цачева нагло пререди супер дълга опашка в супермаркет. Неуспялата кандидат президентка демонстрира, че се чувства нещо повече от обикновените хора и дори по време на коледния си пазар отказа да бъде наравно с тях.

Advertisement:

Скандалната случка се разигра привечер на 22 декември пред очите на десетки хора, изнервени от дългото чакане пред касите на супермаркета. След тежък ден в парламента, Цачева на път за дома, се отби в кварталния супермаркет. Докато щъка между рафтовете лично да подбира продуктите – луканки, суджуци и други мезета, а също и прясно грозде и различни плодове, охраната я следва по петите.

В един момент обаче се стига до касите, а там опашките са безкрайни. Не и за госпожа Цачева обаче.

Advertisement:

Охранителите й безцеремонно опразват периметъра, за да премине важната особа. Бившата плевенска адвокатка пристига с тежко натоварената количка. Закачила служебната си усмивка, тя кима наляво-надясно все едно е на предизборно събрание. Торбите с покупките се поемат от гардовете и достъпът на простосмъртните към касата отново е свободен.

„Беше страхотно нахалство! Г-жа Цачева се пререди без всякакъв свян най-отпред, сякаш е някаква коронована особа. Не я смути дори това, че много хора започнаха открито да недоволстват от постъпката й”, разказа пред „Уикенд” Петър Денчев, който заедно с половинката си Мария и детето им станал свидетел на грозната сцена.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: