Лейля от Листопад не прилича на себе си!Превърна във вейка!Вижте как изглежда днес и нейната невероятна диета

Лейля от Листопад не прилича на себе си!Превърна във вейка!Вижте как изглежда днес и нейната невероятна диета

Advertisement:

Гьокче Бахадър , позната на зрителите като  Лейля  от „ Листопад ” признава, че винаги е била пълничка. 31-годишната актриса прави невероятен жест към многобройните си фенове, като им споделя как е отслабнала.

За нея това е твърде лично, но иска повече хора да си възвърнат самочувствието и увереността, че и те могат да се справят с излишните килограми .

„Особено ми беше трудно по празници. Винаги съм имала по-пълна фигура. Но идваха ли дни, в които цялото семейство сядаше на масата, не можех да устоя на баницата със сирене и на невероятните сърмички на баба. Не ми даваха допълнителни порции, за да не пълнея, но храната винаги ме е изкушавала, признава атрактивната актриса.

Advertisement:

Любимата турска звезда все пак успяла да се отърве от излишните килограми. Признава, че за два месеца отслабнала с десетина килограма, не само с усилия на волята.

„Спорт и диета са тайната за стройната ми фигура. От две години се занимавам с йога и пилатес. Те ми помогнаха да оформя тялото си. Както и с моята невероятна диета ”, разкрива Гьокче Бахадър.

Advertisement:

Екранната Лейля разкрива какъв е нейния таен хранителен режим . Яде много плодове и зеленчуци, които са богати на витамин С и подсилват имунитета. Това са моркови, ряпа, тиква и лук. Освен това турската звезда си хапва редовно богатия на желязо спанак, като го комбинира с чаша прясно изстискан сок от портокал.

Актрисата поне два-три пъти в седмицата си хапва чесън. За него казва, че е „антибиотика от природата”, който ускорява метаболизма, спомага за храносмилането, убива вредните бактерии в организма.

Красавицата всеки ден яде и кисело мляко. Суровите ядки също не липсват от ежедневното й меню. Те са с високо съдържание на цинк, магнезий, омега три мастни киселини и витамин Е.

Въпреки общоприетото мнение тя не ограничава въглехидратите. „Но ги хапвам само на закуска”, уточнява екранната Лейля от „Листопад”. За да отслабнете Гьокче Бахадър препоръчва често хранене, най-малко по пет пъти на ден, но на малки порции. Така свиквате да се хранене редовно, да не поемате големи количества, да сте сити и да отслабвате, разкрива още от тайната си турската мега звезда.

 

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: