МОСКВА ПАК ЗАБИ ЗВУЧЕН ШАМАР НА САЩ! ВИЖТЕ САМО КАК НАРЕКОХА ЕКИПА В БЕЛИЯ ДОМ!

МОСКВА ПАК ЗАБИ ЗВУЧЕН ШАМАР НА САЩ! ВИЖТЕ САМО КАК НАРЕКОХА ЕКИПА В БЕЛИЯ ДОМ!

Advertisement:

С решението си да изгони от САЩ руските дипломати президентът Барак Обама унижи американския народ, заяви Мария Захарова, говорител на външното министерство на Русия.

Това съобщи ТАСС за първата официална реакция на Москва на вчерашното решение на Обама.

„Казваме го вече няколко години: хората обитавали 8 години Белия дом, това не е Администрация, това е група външнополитически неудачници, озлобени и късогледи – написа Захарова в страницата си във Фейсбук. – Днес Обама призна, че е така.“

Advertisement:

Най-учудващото, продължава Захарова, е, че като не съумява да впише в историята на президентството си никакви постижения на международната арена, Нобеловия лауреат (т.е. Обама) се изхитри вместо елегантна точка да постави (в края му) мазно петно.

В различен тон Захарова оценява само държавния секретар Джон Кери: „Той не беше съюзник. Но той се стараеше да бъде професионалист и да запази човешко достойнство“.

Advertisement:

„Днес Америка, американският народ бяха унижени от своя собствен президент – пише говорителката. – Не от международните терористи, не от войски на противник. Този път шамар на Вашингтон нанесе неговият стопанин… Това е, завеса. Лошият спектакъл свърши…“

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: