Извънредно за падналия ТУ-154! Откирха нещо, което втрещи целия свят!

Извънредно за падналия ТУ-154! Откирха нещо, което втрещи целия свят!

Advertisement:

Снимка: ren.tv

Водолазите продължават да изяждат от морското дъно на повърхността лични вещи на загиналите в катастрофата с Ту-154.

Някои от находките карат спасителите да се просълзяват. Часовникът на една от жертвите не е спрял дори в момента на катастрофата.

Advertisement:

По-рано от дъното на морето бе извадена втората черна кутия на самолета. Първата или основният самописец вече е в ръцете на специалистите за дешифриране, пише Блиц.
 
Междувременно стана ясно, че руският президент Владимир Путин е променил формата на традиционния празничен прием в Кремъл по случай Новата година. Причината е трагедията с Ту-154, съобщава РИА Новости. „Знаете, че това се случи много скоро. Голяма трагедия. Затова искам да променя традиционния прием по случай Нова година, той ще има работен характер”, подчерта президентът.
 
Жителите на Одеса отново започнаха да поднасят цветя пред сградата на Генералното консулство на Русия в града в памет на жертвите на катастрофата, съобщава „Таймер”.  По-рано украинските националисти от забранената в Русия организация „Десен сектор” изхвърлиха урна със свещи и цветята, поставени пред дипломатическата мисия от жителите на града в памет на загиналите.

Самолетът Ту-154 на министерството на отбраната на Русия се разби в акваторията на Черно море близо до Сочи на 25 декември. На борда на машината се намираха 92 души. Оцелели няма.
 
В момента причините за трагедията се установяват. Издирвателните работи в района на катастрофата текат денонощно.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: