Жестоката тайна на една българска булка: „Съпругът ми би ме убил ако разбере, защо се омъжих за него“

Жестоката тайна на една българска булка: „Съпругът ми би ме убил ако разбере, защо се омъжих за него“

Advertisement:

„Здравейте на всички. Пиша това, защото аз все още мисля, че не съм направила нищо нередно.

Сега съм на 34 години, се омъжих на 24. Аз дойдох от малък град в София, за да уча. Това е доста трудно, защото нямах пари.

Моите родители нямаха, да ми плащат за обучението, квартира и храна и трябваше да работя, за да бъда в състояние да платя всички сметки. Това беше много трудно!

Advertisement:

Но аз исках да завърша университета. Това беше моята мечта. Както минаваха годините във факултета, беше трудно, заради това, че имах много нужди. Исках да изляза и да се забавлявам, но затова ми бяха необходими пари. Не исках да ходя с момчета, за да ми плащат.

Затова реших да се омъжа. Да, това беше моят начин да се справя. Това беше планирано, както и всичко останало. Нищо от любовта, само добра възможност …

Advertisement:

Това беше едно момче, което по-късно ми стана съпруг, а сега бивш съпруг. Излизахме известно време и той ми предложи. Трябва да призная, че добре си изиграх картите. Възхищавам се на себе си. Какво да ви кажа, аз исках повече. Ето в моята изповед поне признавам, някои мълчат, а аз имах смелост.

Той беше добър към мен и всички, но никога не го обикнах, беше тук само да ме издържа. Не можех да се сдържа и максимално се възползвах от това. Круизи, подаръци имаше. А ми беше рано, като се отнася до женитба, но постигнах това, което исках. Отне ми време.

 Накрая се разделихме, защото той искаше да имаме деца, а аз не бях готова за това, а поготово защото не исках. Знам, че мнозина ще ме съдят за това, но такава съм и не мога да бъда различна. Сега съм сама, но имам работа и имам нещо от развода така сега ми е ОК. Може би ще срещна някого, който ще ми хареса така ще бъде различно. Но все пак ще продължа да търся своя принц с бяло Ферари.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: