ПОСЛЕДНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО НА МЛАДА ЖЕНА КРАЙ ПЛОВДИВ!

ПОСЛЕДНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО НА МЛАДА ЖЕНА КРАЙ ПЛОВДИВ! Уволниха тази невероятна британка от работа, била твърде красива (СНИМКА)

Advertisement:

26-годишна жена е била убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Сигналът бил подаден около полунощ на спешния телефон 112, след като младата жена не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа.

„Тръгнала за работа и не стигнала до мястото, където я чакали. Близки се притеснили и тръгнали да я търсят. Открита е до тях с видими следи от насилие“, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Пловдив Галина Андреева. 

Advertisement:

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от Областната дирекция на МВР в Пловдив и Главна дирекция „Национална полиция“, като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.

Кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов разказа пред пловдивския в. „Марица“, че убитата млада жена се казва Милена и е от Ново село, но живеела с годеника си в Куртово Конаре. Тя работела в месопреработвателното предприятие в Ново Село и снощи е трябвало да отиде на работа там. Чакали са я за трета смяна. По думите на Пиринов, Милена е била наръгана с нож в сърцето.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement:
Tags: