ПОСЛЕДНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО НА МЛАДА ЖЕНА КРАЙ ПЛОВДИВ!

ПОСЛЕДНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО НА МЛАДА ЖЕНА КРАЙ ПЛОВДИВ!

Advertisement:

26-годишна жена е била убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Сигналът бил подаден около полунощ на спешния телефон 112, след като младата жена не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа.

„Тръгнала за работа и не стигнала до мястото, където я чакали. Близки се притеснили и тръгнали да я търсят. Открита е до тях с видими следи от насилие“, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Пловдив Галина Андреева. 

Advertisement:

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от Областната дирекция на МВР в Пловдив и Главна дирекция „Национална полиция“, като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.

Кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов разказа пред пловдивския в. „Марица“, че убитата млада жена се казва Милена и е от Ново село, но живеела с годеника си в Куртово Конаре. Тя работела в месопреработвателното предприятие в Ново Село и снощи е трябвало да отиде на работа там. Чакали са я за трета смяна. По думите на Пиринов, Милена е била наръгана с нож в сърцето.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: