ФУРОР! СЛАВИ И ПРЕСЛАВА НАЙ-НАКРАЯ ПРОПЯХА ЗА ВРЪЗКАТА! ТОТАЛЕН ШОК, РАЗКРИХА, ЧЕ ДВАМАТА СА

ФУРОР! СЛАВИ И ПРЕСЛАВА НАЙ-НАКРАЯ ПРОПЯХА ЗА ВРЪЗКАТА! ТОТАЛЕН ШОК, РАЗКРИХА, ЧЕ ДВАМАТА СА

Advertisement:

Слави Трифонов и Преслава обсъдиха любовта си пред очите на милиони!

Най-сетне се случи. Слави Трифонов и Преслава се събраха пред очите на милиони българи и надълго и нашироко обсъдиха връзката си. Това стана снощи, директно в „Шоуто на Слави“, където Преси бе поканена да презентира новата си песен „Без теб“.

Любопитно бе, че Дългия научи за любовта си към Преслава от… самата Преслава. Той я попита как е личният й живот и има ли си гадже. На което Петя от Добрич отвърна: „Ама как така?! Че нали съм с теб?! Ти си ми гаджето“.

Advertisement:

Слави Трифонов облещи очи, а в слушалката започнаха да го осведомяват какво точно е подарил на Преслава, къде живее с нея и как са го правили за последно. „Чакай, бе! Как ще съм с Преслава?! Нали последно бях с онази, дето показва времето“, стресна се шоуменът като дори не си спомни името на колежката си Натали Трифонова.

„Да ги нямаме такива! С мен си и толкова! Гледай го ти – вкъщи ми вика „коте“, а сега пред хората – Преслава. Сърдита съм ти“, продължи играта певицата, ухилена до уши.

Advertisement:

След което призна, че за 14-годишната си кариера, никога не е чела жълта новина, която да я направи толкова щастлива. Връзката й със Слави Трифонов била като сбъдната мечта, пише разкрития.ком.

„Барем хубава кола ли съм ти подарил?! Осветлете ме, че да не съм се изложил с някой таралясник“, подхвана на свой ред и Дългия. А зрителите и Ку-ку бенд дружно скандираха „Сгодихме се“ и „Горчиво“.

В крайна сметка се разбра, че Слави и Преслава не са нищо повече от добри познати и приятели. Но за шоуменът било чест дори само да си помисли, че може да има връзка с дама като Петя от Добрич.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: