Георги Христов разби всички слухове по негов адрес и затвори устата на злобарите. Жената до него е прелестна (Снимки)

Георги Христов разби всички слухове по негов адрес и затвори устата на злобарите. Жената до него е прелестна (Снимки)

Advertisement:
Advertisement:

Георги Христов удари шамар на всичките злобари, които се съмняваха в с*ксуалността му, певецът се показа с новата си

Георги Христов бе щракнат със с*ксапилна блондинка. Която е стъкната с прилепнала по тялото рокля.

Тоалетът бе ултра къс и разкрива прелестите на еротичната красавица. Тя интимничи с изпълнителя без свян под масата. А той страстно я целува. Бис*ксуален ли? Георги Христов заби яка хубавица. Легендарният изпълнител има ново гадже. С което показа, че е съвсем нормален мъж. Но не обича да парадира с интимните си връзки.

Advertisement:
Advertisement:

Онлайн зевзеците нарекоха мистериозната красавица истински „милф“. Така зад Океана наричат жените попреминали първата си младост. Но за сметка на това все още изглеждат горещи. И всеки мъж не би отказал да си легне с тях, научаваме от електронното издание  hotarena.net.

Георги Христов категорично разби митовете са своята с*ксуалност и затвори големите усти на всички, които разправяха наляво и надясно, че е обратен.

Още през миналата година певецът разкри пред любопитната аудитория, че има деца.

Само дето не удовлетвори любопитството на феновете си. Не поиска да разкрие коя е майката. Но според слуховете, които витаят из музикалните и светските среди Георги Христов е имал тайна афера с руска балерина. От която е и наследника на естрадната легенда.Тогава Жоро бе запитан дали случайно няма незаконен син. А той с усмивка отрече клюката и потвърди, че щом го е признал синът му е законен.

Преди известно време обичаният изпълнител получи предложение да стане звезда в риалити формата „ВИП Брадър“ срещу 100 бона хонорар. Но певецът отсече и отказа на продуцентите с мотива, че за никаква цена не би се излагал в махленско шоу и не търси евтина слава.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
Tags: