Жена се подлага на 12 дни бананова диета, резултатите са потресаващи!

Жена се подлага на 12 дни бананова диета, резултатите са потресаващи!

Advertisement:

Това е Юлия Тарабет. 12 дни тя яде банани и нищо друго.
Юлия е веган и диетолог, страда от проблеми с храносмилането и други заболявания. Тя решава да приложи знанията си за храненето и се подлага на 12 дни бананова диета, за да пречисти тялото си.

The-results-of-the-Banana-diet

4 Бананите са най-богатите източници на енергия и осигуряват нужните хранителни вещества
Бананите са известни като едни от най-здравословните плодове, налични в природата. Те съдържат високи количества калий и имат много ниско съдържание на натриеви компоненти. Това ги прави напълно безопасни за хората, които имат диабет, сърдечни и бъбречни заболявания.

Advertisement:

Макар че не се препоръчва да се яде само един вид храна, бананът съдържа повече калории, отколкото всеки друг плод, а също така фруктоза, фибри и глюкоза.

Резултатите
Юлия яде само банани 12 дни и резултатите са поразителни.

Advertisement:

Precautions-to-be-taken

Юлия открива, че храносмилането й се е подобрило, а червата й са се върнали към гладко функциониране. Преди да направи този бананов експеримент, тя е страдала от високи нива на кръвната захар, кандида, и хормонален дисбаланс. Всичко това изчезва веднага след като тялото се детоксифицира с плода. Тя ражда дете, въпреки неуспешните опити да забременее в продължение на години, преди този експеримент.

Предпазни мерки
Юлия постига чудесни резултати с тази бананова диета, но тя е обучен диетолог и знае за плюсовете и минусите на нейния експеримент. Ако планирате да изпробвате подобна диета, моля консултирайте се с обучен медицински специалист, защото при проблеми с щитовидната жлеза, например, експериментът може да бъде опасен.

 

Източник: lifebg.net

Advertisement:

Tags: