Жена се подлага на 12 дни бананова диета, резултатите са потресаващи!

Жена се подлага на 12 дни бананова диета, резултатите са потресаващи! ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ВЪВ ФАРМА МАФИЯТА! БЪЛГАРИН ОТКРИ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ НАЙ-СТРАШНАТА БОЛЕСТ!

Advertisement:

Това е Юлия Тарабет. 12 дни тя яде банани и нищо друго.
Юлия е веган и диетолог, страда от проблеми с храносмилането и други заболявания. Тя решава да приложи знанията си за храненето и се подлага на 12 дни бананова диета, за да пречисти тялото си.

The-results-of-the-Banana-diet

Advertisement:

4 Бананите са най-богатите източници на енергия и осигуряват нужните хранителни вещества
Бананите са известни като едни от най-здравословните плодове, налични в природата. Те съдържат високи количества калий и имат много ниско съдържание на натриеви компоненти. Това ги прави напълно безопасни за хората, които имат диабет, сърдечни и бъбречни заболявания.

Advertisement:

Макар че не се препоръчва да се яде само един вид храна, бананът съдържа повече калории, отколкото всеки друг плод, а също така фруктоза, фибри и глюкоза.

Резултатите
Юлия яде само банани 12 дни и резултатите са поразителни.

Advertisement:

Precautions-to-be-taken

Юлия открива, че храносмилането й се е подобрило, а червата й са се върнали към гладко функциониране. Преди да направи този бананов експеримент, тя е страдала от високи нива на кръвната захар, кандида, и хормонален дисбаланс. Всичко това изчезва веднага след като тялото се детоксифицира с плода. Тя ражда дете, въпреки неуспешните опити да забременее в продължение на години, преди този експеримент.

Предпазни мерки
Юлия постига чудесни резултати с тази бананова диета, но тя е обучен диетолог и знае за плюсовете и минусите на нейния експеримент. Ако планирате да изпробвате подобна диета, моля консултирайте се с обучен медицински специалист, защото при проблеми с щитовидната жлеза, например, експериментът може да бъде опасен.

 

Източник: lifebg.net

Advertisement:
Tags: