За някои може и да съм суеверна, но откакто правя това, паричките сами идват в портмонето! И на вас няма да ви навреди да опитате:

За някои може и да съм суеверна, но откакто правя това, паричките сами идват в портмонето! И на вас няма да ви навреди да опитате:

Advertisement:

Някои неща са трудни за вярване, особено когато те нямат логично обяснение. Въпреки това, това не намалява тяхната ефективност.

Всеки знае различни суеверия, обещаващи  пари и късмет . Днес решихме да ви запознаем с няколко  техники, които ще привлекат парите право в портмонето ви! . Тези, които ги практикуват, те казват, че наистина работят !

привличане на пари

Advertisement:

Привличане на пари

Винаги подреждайте банкнотите в портфейла си с лице към себе си, в низходящ ред, така че първо да видите най-големите банкноти, като го отворите.
Не обръщайте банкнотите в портфейла с главата надолу.
Намерете си късметлийска банкнота,  паричен талисман.  Приберете я в портмонето и никога не се разделяйте с нея. Последните 2, 3, а в идеалния случай – 4 цифри на тази банкнота трябва да съвпадат с датата ви на раждане.
щастлива банкнота
Гледайте парите никога да не са на пачка  с нечетен брой банкноти.
Ако използвате валути на различни държави, дръжте ги в различни отделения на портмонето.
Ако намерите на пътя монета с лицето нагоре, вземете я (това е на печалба), ако монетата е с лицето надолу – оставете я да лежи на земята.
Изберете правилното  портмоне за привличане на пари : то трябва да бъде направено от естествена кожа в червено.
червено портмоне
Старите портмонета е по-добре да изхвърлите.
Сложете в портфейла си в отделение с прозрачно прозорче снимка с изображение на това, за което искате да похарчите голяма сума.
Отървете се веднага от мръсните и окъсани банкноти, те нямат място в портфейла ви.
Не оставяйте портфейла си напълно празен, нека има поне една хартиена банкнота и няколко монети.

Advertisement:

Разбира се, всички тези техники за привличане на пари може да ви изглеждат като бабини деветини … Ако не вярвате в такива неща, опитайте се да мислите за тях като игра – човек никога не знае, може да ви изненадат!

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: