СТРАШЕН СКАНДАЛ ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ! СТРЕЛБА ПО РУМЕН РАДЕВ – СНИМКА

СТРАШЕН СКАНДАЛ ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ! СТРЕЛБА ПО РУМЕН РАДЕВ - СНИМКА

Advertisement:

Скандалът е огромен!

Божидар Лукарски стрелял по плакат на Румен Радев по време на лов!?

На 28-ми декември 2016-та година в българското медийно пространство излезе информаци, че министър Лукарски е стрлеял по лика на Румен Радев със собственото си законно притежавано оръжие, научи bradva.bg. 

Advertisement:

Гаврата е станала в деня за размисъл преди балотажа на президентските избори, като министърът в оставка е стрелял по плакат на новоизбрания държавен глава на България.

Advertisement:

Първоначално информацията за подигравката излиза във в.“Галерия“, което предизвика вълна от недоволство както сред многобройните български граждани, гласували за генерал Радев, така и сред силно възмутени народни представители. Депутатът Кирил Добрев задава остър въпрос към земеделкия министър Танева относно случая. Ето питането на добрев, публикувано в изданието:

Всички полмним плача на демократичните нежни души от РБ, когато в популярното шоу скъсаха снимка с лика на Плевнелиев. Та се замислих какви ли ще кажат, ако се потвърди, че техният Лукарски е стрелял по плакат на Румен Радев. Затова зададох въпрос към земеделския министър Танева: Уважаема госпожо Танева, в брой 52(376) на вестник „Галерия“ от 28 декември 2016г. на първа страница на е публикуван материал със заглавие „Лукарски стреля по Румен Радев“. В материала се обяснява, че министърът на икономиката (в оставка) Божидар Лукарски по време на лов си е позволил да стреля по плакат на президента на Република България Румен Радев.

Предвид гореизложеното, моля да ми отговорите писмено на следния въпрос: Бил ли е министър Лукарски на лов на 12 ноември 2016г., в коя местност и има ли регистрирани отстреляни диви животни на този ден?“  

Към момента няма публична информация за това дали е получен отговор относно  скандала. Bradva.bg ще продължава да следи случая и ще информира своите читатели своевременно.

Какво трябва да предприеме държавата ако такива дейстия се потврърдят, особено ако са извършени от предствители на властта? Оставете вашето мнение в коментар

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Tags: