Тези народни поверия наистина работят. Домът ви ще се напълни с пари. Пробвайте!

Тези народни поверия наистина работят. Домът ви ще се напълни с пари. Пробвайте!

Advertisement:

Предразсъдъци или древна мъдрост, която се предава от поколение на поколение? Това вие е нужно да прецените.Следват няколко стари народни вярвания около парите и финансовото благосъстояние:

 

Заеми и повишения
Най-добре е да поискате повишение в сряда, докато е ден. Пари на заем от приятели и познати във вторник.

Advertisement:

Според вярванията, заемите е необходимо да се дават или приемат сутрин – ако нещо подобно се реши вечер, заемът е обречен на провал. От друга страна избягвайте да търсите заеми.

 

Advertisement:

Заплатата трябва да „преспи у вас“
За парите, които сте спечелили е необходимо да обикнат портфейла ви и вашия дом; в деня, след като вземете заплата не губете нито стотинка. Според вярванията за късмет, желателно е цялата сума да преспие във ваша собственост.

 

Джобове и пари
Напълнете джоба на дрехата, която виси в гардероба с дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове.

 

Банкноти за щастие
Носете „щастлива“ банкнота в портфейла си – първата придобито пара, която сте получили от една добра личност. Тази банкнота не е за разходите, тя е амулет за финансова сигурност.

Дръжте монетите
Никога не оставяйте портфейла празен нека има поне някоя стотинка. Парите е необходимо да се съхранява с основната страна обърната към собственика.

Не извършвайте кражба на чуждо щастие
Нечестно получените пари, парите получени от хазарт, намерените и накъсани не носят щастие и не трябва да се задържат в портфейла. По-добре е да ги разделите с бедните или бързо да ги похарчите.

Дръжте едри пари
Желателно е в дома да съхранявате голяма банкнота. Тя е необходимо да бъде в дома ви през цялата година; така ще се напълни с вашата енергия и започне да привлича пари.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: