Ексклузивно! Преслава разкри диетата си:" Всеки ще отслабне, ако се храни като мен!". Ето как звездата свали толкова много килограми

Ексклузивно! Преслава разкри диетата си:" Всеки ще отслабне, ако се храни като мен!". Ето как звездата свали толкова много килограми

Advertisement:

Темата за отслабването е стара като света, но все още има хора, които се доверяват на мързеливи и измамни „чудеса“!

Диети за отслабване, чайове за отслабване, режими и тренировки за отслабване… и какво ли не още. Темата за това как да се отървем от досадните излишни килограми и да помогнем не само на визията, но преди всичко на здравето си, са актуални от векове наред

Все още обаче основното, което движи повечето от нас, по пътя към отслабването, е мързелът.

Advertisement:

И предоверяването в редица рекламни и откровено лъжливи методи като вълшебни хапчета, прахчета, колани, та дори и дъвки за отслабване.

Преслава провокира с начина си на отслабване – колко имат волята действително да променят тялото си като нея?!

Advertisement:

По вечната тема се произнесе наскоро и певицата Преслава, която преди около две години ошашави всички с коренната промяна на тялото си. От пухкаво момиче, изпълнителката се превърна в слаба и почти изпита млада жена. Тя обаче твърдо отрече това да се дължи на анорексия, пристрастеност към забранени вещества, гладуване и прочие.

„Просто из основи промених живота си и начина си на хранене. В началото беше трудно, но свикнах още на втората седмица. Днес ми е даже невъзможно да започна да се тъпча с боклуци, както преди. Всеки ще отслабне, ако се храни като мен – било то жена или мъж. Друг е въпросът колко хора имат волята да го направят“, провокира Преслава в разговор със свои известни приятели.

След което разкри и менюто, към което се придържа. А то е, че през петте работни дни от седмицата, тя не закусва. След ставане от сън, пие чаша топла вода – около 200 грама, в която е поставен сокът от лимон или от грейпфрут.

До обед кара само на горчиви кафе и чай, плюс още доста количество вода. На обед си прави две твърдо сварени яйца, които нарязва на малки парченца и хапва много бавно – без никаква сол.

А следобед изпива голямо и прясно направено смути от моркови, ябълка, портокал и червено цвекло, което е истинска витаминозна бомба за организма.

Вечерята в режима за отслабване на певицата, се състои от свежа, но подправена само с ябълков оцет и малка лъжичка зехтин, салата, към която има 200 грама пуешко, телешко или пилешко месо на скара или фурна.

Така се процедира през първите пет дни от седмицата, а ако се налага бързо сваляне на килограми, и през шестия ден. В неделята човек може да се награди за усилията и волята, и да си подслади с редче шоколад или малка купичка сладолед.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:

Tags: