Тайните на Марио от „София ден и нощ“: Какво не знаем за Адриан Зурков

Марио от „София ден и нощ“ е истинско изкушение за нежния пол, което успя да оплете в мрежите си най-новата съквартирантка – Теди.

Advertisement:
Advertisement:

Оказва се обаче, че Адриан Зурков, който стои зад образа на Марио от „София ден и нощ“, е не по-малко опитен в съблазняването. Докато Марио припечелва като барман и омайва красавиците с високоалкохолни коктейли и, разбира се, с чара си, Адриан никак не си поплюва и достига други висоти в свалките, като дори успява да припечелва от тях.

Зурков се занимава активно с фитнес и предава знанията на желаещите да трансформират визията си. Оказва се обаче, че има и странично занимание в малките часове на нощта. Марио от „София ден и нощ“ е забелязан от наблюдателни дами да танцува полугол в известна столична дискотека, пише hotarena.net.

Адриан демонстрира добре тренираното си тяло без дрехи до кръста като подарък за дамите по време на така наречените „Ladies night“. Tези купони са гарнирани с големи количества безплатен алкохол за нежния пол, а неговите представителки оставят всички задръжки на входа и се веселят като за последно. Във вихъра на купона се оказват именно голите танцьори, като какъвто се е подвизавал и Зурков.

Advertisement:
Advertisement:

От снимката става ясно, че до Адриан има свободен достъп и всички подпийнали мацки не пропускат да се снимат за спомен с него и да го поопитат. Зурков притежава и танцови способности, защото основната задача на тези момчета е да се вихрят под ритъма на хип-хоп музика и междувременно да хвърлят съблазнителни погледи на девойките. Но всичко приключва до тук.

Адриан в друго амплоа

Адриан в друго амплоа

За друг герой от продукцията – Светлин, е известно, че е бил част от група стрийптизьори, които също обикалят клубовете, но остават в доста по-оскъдно облекло. При Марио от „София ден и нощ“ това препитание е по-скоро за забавление и не преминава границата на пошлото, а и действа добре на самочувствието.

Зурков обича да демонстрира физика

Зурков обича да демонстрира физика

Източник: kliuki.ws

Advertisement:
Tags: